Alarmsysteem

Home / Alarmsysteem
Awesome Image

Alarmsysteem


Een alarmsysteem beschermt jou en jouw eigendom tegen ongewenste bezoekers, en bestaat voor een heel groot deel uit preventie. Daarom komen we graag bij je langs om het te beveiligen object te inventariseren en je te adviseren over de zwakke plekken en de te nemen maatregelen.
Door de juiste inzet van onze beveiligingsadviseurs, onze kennis en de jarenlange ervaring in de IT kunnen we een ieder de juiste oplossing bieden op het gebied van beveiliging.
En dat altijd tegen het scherpst mogelijke tarief. Belangrijk is dat je kiest voor een alarmsysteem dat van alle markten thuis is, en je op verschillende vlakken kan beschermen.
Daarom maken wij gebruik van verschillende professionele en betrouwbare alarmsystemen zoals; Honeywell, Aritech, Texecom en Ajax.Alarmsysteem Logos


Ajax


Een Ajax alarmsysteem combineert technische innovaties met modern design en gebruiksvriendelijkheid. De draadloze Ajax alarmsystemen zijn betrouwbaar en voldoen aan de hoogste graad voor een draadloos alarmsysteem.
Met het draadloze bereik van 1700 meter is dit alarmsysteem
uitermate geschikt voor woningen en bedrijven.
Beheer dus jouw beveiliging met één klik in de app.
De eenvoudigste manier om uw systeem te monitoren is via
de Ajax Security System-app voor iOS en Android.

“Wanneer beveiliging een kunst is.”


Interesse in onze diensten?

De beveiliging van jouw bedrijfspand of woning regel je niet eventjes via een online bestelformulier. Neem daarom contact met ons op om een afspraak te plannen met een van onze beveiligingsadviseurs.