Camerasysteem

Home / Camerasysteem
Awesome Image

Camerasysteem


Een huis of bedrijf zonder camera’s is voor ons als een woning zonder sloten. Een camerasysteem met een goede bewakingscamera geeft je namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week zicht op jouw terrein, winkel, tuin en woning. Tevens is camerabewaking ook toe te passen voor automatische kentekenregistratie, gezichtsherkenning, bewegingsdetectie of lijnoverschrijding. Uiteraard is het ook zeer handig in combinatie met een alarmsysteem van Ajax. Zo kun je direct live meekijken in de APP, nadat je een melding hebt ontvangen van het alarmsysteem. Ook bij beveiliging van jouw bedrijf of woning met camera’s is het belangrijk om eerst te achterhalen wat je wilt beveiligen of vastleggen.
MM | Secure helpt je graag bij jouw beveiliging en levert daarom geavanceerde camerasystemen van Hikvision, die door onze gecertificeerde installateurs worden geplaatst.


Hikvision


Hikvision is de wereldwijde marktleider op het gebied van camerabeveiliging. De camera’s van Hikvision zijn ontworpen om live video en audio via het internet te leveren aan een webbrowser of uw smartphone. Wij hebben diverse Hikvision IP-camera’s die kunnen draaien, inzoomen of zelfs ’s nachts duidelijke kleurenbeelden kunnen opnemen. Gezichtsherkenning en bewegingsdetectie behoren ook zeker tot de mogelijkheden.


Hikvision Gold Label


Hikvision, ’s wereld toonaangevende leverancier en wereldwijde marktleider op het gebied van camerabeveiliging, heeft de nieuwe EasyIP 3.0 productlijn gelanceerd, ook wel de Gold Label lijn genoemd. Deze lijn kenmerkt zich door het gebruik van de nieuwe H.265+ compressie, gebaseerd op de H.265/HEVC standaard.
De nieuwe producten zorgen voor een gunstigere dataopslag, haarscherp beeld, een betere analyse en een grotere gebruiksvriendelijkheid.
De Hikvision Gold Label lijn bevat de nieuwste modellen met de best beschikbare technieken. Deze modellen beschikken over onder andere zeer uitgebreide detectiemogelijkheden, leverbaar met 4K resolutie en zijn stormwaterdicht!


Awesome Image

Hikvision APP


Uiteraard werkt het camerasysteem met een APP en kan je dus overal en altijd bij jouw camerabeelden. Ook is het mogelijk om via de APP beelden terug te bekijken.


Awesome Image


Interesse in onze diensten? De beveiliging van jouw bedrijfspand of woning regel je niet eventjes via een online bestelformulier.
Neem daarom contact met ons op om een afspraak te plannen met een van onze beveiligingsadviseurs.