Security & Back-up

Home / Security & Back-up
Awesome Image

Back-up


Wat zijn de gevolgen als je plotseling alle waardevolle bestanden verliest?
Voor een professionele bedrijfsvoering is daarom een regelmatige back-up van de data onmisbaar. Hierbij wordt er een kopie gemaakt van jouw bestanden,
die vervolgens veilig in een datacenter worden opgeslagen. Met onze back-up software hoef je bij diefstal, brand, waterschade of computercrash zich geen zorgen te maken.
Persoonlijke bestanden, een server of een SQL database; je hebt altijd een back-up achter de hand.
Of je de back-up software nu voor privé of zakelijke doeleinden gebruikt, en of je nu voor tijdelijke opslag of langdurige opslag kiest; met onze online back-up diensten zijn de mogelijkheden eindeloos!
Je hebt hier ook geen omkijken naar: wij installeren gebruiksvriendelijke software op jouw systeem, die op regelmatige tijdstippen automatisch nieuwe of gewijzigde bestanden opslaat.Security


Je erkent vast dat security een steeds grotere rol in jouw bedrijfsproces speelt.
Terwijl cybercriminaliteit geavanceerder wordt, krijgt je tegelijkertijd te maken met alsmaar strengere wet-en regelgeving rondom informatiebeveiliging en privacy.
Wij zijn er om jou als ondernemer, met behulp van onze goed beveiligde oplossingen, in realtime te beschermen tegen bedreigingen via bestanden, URL´s, e-mail, apps, advertenties en meer.
Ook worden nepsites geblokkeerd die jouw gegevens proberen te stelen door zich te vermommen als de website die je vertrouwt.
Voor jou: een lichtgewicht en intelligente endpoint protection oplossing die weinig onderhoud nodig heeft, geschikt voor bedrijven en consumenten.


Awesome Image

Heb je vragen? Neem dan contact op met een van onze IT-adviseurs.